Despre Autor

Buna la toti si bun venit pe site-ul WebCreativ. Am hotarit sa scriu cite ceva despre autorul acestui site (adica despre mine) pentru clientii mei si in special pentru clientii viitori. Deci, ma numesc Bolgari Dumitru, si sunt un web designer / web programmer. Sa studiez programarea anume in web am inceput inca din cursul 3, cind am trecut la disciplina “Tehnologii in Web” unde invatam la specialitatea (TI) Tenologii Informationale, facultatea (FCIM) Facultatea Calculatoare, Informatica si Microelectronica, Universitatea Tehnica a Moldovei (UTM). E clar ca pe atunci programarea in web nu era asa de dezvoltata ca in present (la noi in Moldova). Multe site-uri erau statice facute in HTML (citeva exemple facute de mine le puteti vedea aici si aici), includeau link-uri, text si doar citeva imagini.

Dar timpul nu sta pe loc si ca un student progresiv am inceput sa studiez alte tehnologii cum ar fi PHP, .NET, JSP(Java Server Pages). Doar toate cunostintele acumulate pina acuma mi-au dat dovada ca "bicicleta este deja inventata" si sa inventezi ceva nou acuma este aproape imposibil. Deci in fine mam concentrat la studierea diferitor platferme de creare a site-lor cum sunt Joomla, Drupal, WordPress, Amiro, 1С-Битрикс, NetCat numite intr-un fel spus CMS (Content Management System). Lucru a devenit mai usor la crearea site-lor, in privinta la design, sunt multe template-uri pentru diferite tematici la dorinta se poate de creat si un template personalizat. Un mare plus ii revine acestor sisteme (CMS), economisirea timpului la crearea diferitor site-uri pentru clienti, care cu timpul devine elementul cel mai pretios al programistului.

Despre autor - Bolgari Dumitru

In prezent, ma aflu in alt oras (Moscova). Insa nu-mi incurca absolut nimic la crearea noilor proiecte si cooperarea cu alti programatori din Chisinau. Am elaborate site-uri pentru clienti mai mari, cum ar fi Donaris Group, VitoriAsig, Artizana, dar, de asemenea, elaborez proiecte si pentru companii (clienti) mai mici cu aceeaşi pasiune şi cu aceeaşi creativitate. Sunt mereu in căutarea unor noi idei pentru a crea un proiect de success in tot sensul. Daca esti interesat sa lucram impreuna, fii liber in idei si contacteaza-ma cu un mesaj direct la adresa de email. Vă rog să vizitati portofoliu meu pentru a vedea ce lucrari am realizat, in cit timp si sarcinile puse de catre client.

Mai multe detalii despre mine le puteti citi pe blogul lui Dumitru. Acolo o sa incerc sa ma impart cu toate cunostintele mele practice in crearea site-lor, promovarea si seo optimizare acumulate inca din facultate. Multumesc

Ai o intrebare?

Foloseste forma de mai jos pentru a obtine un raspuns rapid la intrebarea data de dvs.