Blog "Cum sa faci un site"

Cum sa fac un site gratis cu ajutorul lui uCoz

data lansării: 17.10.2011
informații: Blog despre cum sa faci in site in sistemul uCoz
sarcină: design, xhtml, css
url: http://ucoz.inform.md

In internet exista foarte multa informatie despre cum sa faci un site gratis insa nu tot timpul aceasta informatie iti este deajuns pentru a creea site-ul personal. Cel mai populor serviciu este asa numit "Конструктор сайтов" de la uCoz si sistemul de creare a blog-lor gratis Blogger. Insa site-ul dat este facut pe sistemul Kandidat CMS. Sistemul uCoz in urma sa are citeva neajunsuri, despre asta putzin mai tirziu.

Acuma am sa descriu aceste servicii de creare a site-lor gratis.

Cum sa faci un site cu ajutorul sistemului uCoz

Tu nu ştiu cum sa faci un site?, dar doresti sa-l faci fara efort? Apoi uCoz iti vine in ajutor! Ce servicii ne propune insusi serviciul uCoz?

  • Controlul total asupra site-ului;
  • Uşurinţa la crearea unui site / blog;
  • Un mare ajutor pentru incepatori.

Cu uCoz aveţi posibilitatea sa faci un site nu doar uşor, dar, de asemenea, rapid, şi cel mai important, absolut gratuit! La crearea unui site, uCoz vă va propune 250 de template-uri care sunt perfecte pentru orice tematica a viitorului site dvs. Desigur acest serviciu uCoz nu este atât de bun cum isi inchipuie altii, aceasta are avantajele cit si dezavantajele sale:

  • Publicitate plasata de catre serviciul uCoz;
  • Există doar un singur "domen" - at.ua care este perfect (acest lucru poate fi atribuit cit la pozitiv, atit şi la negativ);
  • Dacă vă decideţi sa faceti un blog, este mai bine sa va folositi de serviciul Blogger.com

Cum sa faci un blog pe Blogger.com

Blogger.com - este un mare serviciu excelent pentru a face un site, blog personal, ca un mare avantaj al acestui serviciu - este ceea ca Blogger.com in comparatie cu uCoz, nu-ti baga publicitate pe toate pagiile, insa daca doresti sa plasezi publicitate pe blogul tau personal, o poti face fara nici o problema!

Deci, dacă doriţi, fără nici o problema sa faci un site gratuit, uCoz - este pentru tine. Dacă doriţi sa faci un blog excelent, cel mai bun serviciu ar fi Blogger.com.

Ai o intrebare?

Foloseste forma de mai jos pentru a obtine un raspuns rapid la intrebarea data de dvs.