Clubul Kickboxing si Muay Thai

Jocul Kickboxing si Muay Thai

data lansării: 17.09.2010
informații: Imperialboxing - Boxing Club  (Kickboxing, Muay Thai)
sarcină: design, xhtml, css, js
url: http://imperialboxing.md

Site-ul acesta este facut curat pe HTML. Design-ul ii apartine clubului. Mai jos ceva informatie despre acest club.

Kickboxing este o artă marţială relativ tiner, apariţia ei poate fi atribuită la jumătatea anilor '70 ai secolului XX. Cu toate acestea, fondatorul clar-a acestui stil este dificil - pentru rolul susţinut un număr semnificativ de arte martiale, atât europene şi americane. Potrivit uneia dintre versiuni, termenul de "Kickboxing", inventat de Chuck Norris. Astazi, Kickboxing - este un sport popular, care câştigă popularitate nu numai în toata lumea dar si in Moldova. Numărul de adepţi ai acestui sport nu este la fel de mare, insa el este în continuă creştere. Kickboxing-ul se dezvoltă inegal, deoarece există multe organizaţii care organizeaza competiţii în conformitate cu normele sale. Granitele dintre Kickboxing şi în alte tipuri de lipta sunt foarte aproape. Aceast tip de luptă parţial este îmbogăţit prin metodele de karate, kung fu, taekwondo, Muay Thai, etc..

Istoria de box este foarte strâns legată de istoria Kickboxing-lui. Cu toate acestea, aceste două arte nu sau intersectat o lungă perioadă de timp. Kickboxing îi datorează aspectul său în Thailanda, unde în cazul în care acesta a apărut si a aavut primele începuturi.

Astăzi, Thailanda are o multime de turnee in acest concurs, şi anume turneu la Thai box sau Muay Thai. Cele mai multe versiuni de Kickboxing se bazează pe aceasta. În timpul duel-ui luptătorii pot lovi cu piciorul şi genunchi in cap şi a întregului corp, lovituri cu coatele la cap şi peste tot corpul, lovituri cu minile in cap si pe tot corpul şi pot fi folosite lovitori cu capul.

În America, domineaza kickboxing-ul american, care provine pe baza la full-contact karate. Nu este permisă lovitura cu genunchii si coatele, dar picioarele luptatorilor pot lovi adversarul chiar deasupra taliei. În plus, fata de această versiune, există versiunea în franceză de Kickboxing - Savate, Chineză - Саньшоу, Japoneză - Шутфайтинг. Toate aceste specii de box sunt bazate pe Muay Thai, dar au propriile lor caracteristici. Principalele campionate care se desfăşoară în Kickboxing - sunt IKKC, WKA, KICK, WKC, PKF, ISKA, PKA.

Recent, în Japonia, o aparu artă marţială bazată pe noi contacte complete karate - K-1. Regulamentul lupei puternic se aseamana cu Muay Thai, dar cu excepţia faptului că este interzisă lovitura cu coatele. În competiţia pentru K-1 pot lua parte reprezentanţi ai artelor marţiale diferite. Acesta este motivul pentru care campionii din direcţii diferite se întâlnesc în inelul K-1.

În zilele noastre luptătorul Muay Thai poate avea un succes diferit. Unele persoane preferă să păstreze distanţa, astfel încât ataca cu picioarele. Alti luptători câştiga lupta printre scurte lovituri puternice, cu coatele şi mâinile, care în multe cazuri aduce victoria. De asemenea, un mare avantaj are luptătorul care detine lovirea cu genunchii. Insa cea mai populara tactica din Muay Thai este de a capta gâtul adversarul-ui şi să-i dee o lovitură zdrobitoare.

O altă metodă cunoscută sub numele de Kickboxing - "coroana". Aceasta este o lovitură cu picioare sau mâini, la rândul său. Muay Thai, precum şi orice artă marţială are două tactici principale: "Lupra pina la epuizare" şi "o singura lovitură zdrobitoare". Tactica primul peste de dimensiuni, dar nu întotdeauna cu succes, pentru că adversarul poate utiliza un contra-atac. Al doilea este utilizarea abilă de tactici, în cele mai multe cazuri aduce victoria. Kickboxing, ca orice artă marţială are nevoie de un luptator de concentrare spirituală. Doar concentrarea la lupta ar putea duce la victorie.

Ai o intrebare?

Foloseste forma de mai jos pentru a obtine un raspuns rapid la intrebarea data de dvs.