Marka.md

Marka.md - Renume, Prestigiu si Accesibilitate

data lansării: 10.01.2012
informații: Marka.md - Renume, Prestigiu si Accesibilitate
sarcină: cms, design, js, xhtml, css
url: http://marka.md

Realizarea site-lui

Ideea de a crea un asa site este a dmn. Radu Hatmanu. Eu insa am fost acel care am realizat-o. In plus fac parte din echipa care se va ocupa mai departe de optimizarea si promovarea lui pe internet. Deci, mai jos citeva cuvinte despre site-ul dat.

Interceptarea lumii, pentru oameni, are loc prin intermediul imaginilor, asa ne-a creat natura, iar marca, logoul, brandul, creaza in constiinta fiecaruia un stereotip de corespundere a imaginii cu un produs sau un serviciu concret.

La propriu zis, aceasta metoda faciliteaza procesul de perceptie, memorizare si codificare specifica a mesajului informational intr-o forma cat se poate de laconica, si Marka.md ofera publicului acest lucru si intr-o forma accesibila, simplificind printrun singur clic legatura dintre consumatorii brandurilor renumite dar, totodata facind si publicitate marcilor mai putin cunoscute.

Intun cuvant, prin stilul sau unic, Marka.md, creaza consumatorilor accesibilitate sporita catre produsele si serviciile cele mai calitative oferite de marcile/brandurile cu renume si prestigiu.

Moto-ul site-lui Marka.md este: RENUME, PRESTIGIU SI ACCESIBILITATE !

Ai o intrebare?

Foloseste forma de mai jos pentru a obtine un raspuns rapid la intrebarea data de dvs.